O.a. bij ons te boeken

 

Gebroeders Ko:

Ton en Gerard koopmans vormen samen de Gebroeders Ko.
In 1997 zijn zij begonnen met het schrijven van nummers en in 2001 kwam deLandelijke doorbraak met het nummer "Boswandeling" en sinds die tijdzijn zij niet meer weg te denken uit het Nederlandse Feestcircuit met hits als :

Ik heb een toeter op m'n waterscooter
Tuut tuut tuut wij springen parachute
Tringeling
Zonnebril
Vraag uw eekhoorn waarom
Jammie Jammie
Trampoline
Sinterklaas Disco
Broodje Frikandel
Daar word ik niet vrolijk van

In 2004 en 2005 zijn zij verkozen tot beste feestact van Nederland !!!

Gebroeders Ko = Maximale Feestgarantie !!!!

 

Bad Brothers:

Frank Hoek en Nol Roos vormen samen het inmiddels populaire duo "Bad Brothers". Door hun hechte vriendschap, die al weer twintig jaar stand houdt, zijn ze op de naam Brothers gekomen. De broederlijke vriendschap vertoonde in de afgelopen twintig jaar heel wat kwajongens streken. Je zou kunnen zeggen dat ze hun wilde haren nooit zullen kwijtraken. Vandaar de naam Bad Brothers.
Bad Brothers gaan veel verder dan een doorsnee feestduo. Een combinatie van aanstekelijke gezelligheid, stand up komedie en entertainment pur sang! Het is niet eens een uitdaging om het denkbeeldige dak van het feest te blazen, het is hun missie. Een missie die altijd en overal zal slagen.

 

Alex:

Alex heeft in de Benelux in korte tijd zijn naam gevestigd als Feest Artiest.Op dit moment is Alex 1 van de meest geboekte feestartiesten van het land. Zijn nieuwe singel "De Liefde" bestijgt op dit moment de hitlijsten en was in december januari en nu ook nog in februari de hoogst genoteerde feestplaat van dit moment. Alweer 11 weken genoteerd in de top 100 en NL top 20 op nr. 4.

Zijn Hitsingle "Een Bossie Rooie Rozen" behaalde een nr. 1 notering in de mega Top 30. Gedurende de carnaval en feesten in 2000 was "Een Bossie Rooie Rozen" de meeste gedraaide plaat in cafés en zalen. De single stond 52 weken lang genoteerd in de hitlijsten en behield drie weken lang de nr. 1 positie. Diverse tv optredens in succesvolle programma's zoals "De Bus" "Big Brother"(release zijn hit Que Sera Sera) inclusief een live optreden in de zeer goed bekeken finale-uitzending zorgden voor een enorme impuls zowel in de verkoopcijfers als de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger. De bewoners gingen volledig uit hun bol. "Big Brother Kelly"deed de wel bewogen uitspraak "Alex is een toppertje"en eerlijk is eerlijk dat is ie ook.

 

DJ Goldfinger

D.J. Goldfinger 

 

Anders dan zijn artiestennaam doet vermoeden is DJ Goldfinger (Waylon van der  Heijden) geen DJ maar een muzikant, componist en producer.....
Al jong verzorgde DJ Goldfinger met zijn drive-in-discotheek 'Evolution' menig feestje en met veel succes.
Als mensen belden om te boeken werd er meestal bij bedongen dat DJ Goldfinger zijn accordeon mee moest brengen

De combinatie Disco/Live Accordeon was een gewild item.
Inmiddels heeft DJ Goldfinger dit prille begin uitgebouwd tot een uniek concept: 'de accordeon versus de moderne klanken van deze tijd', van Nederlandstalig repertoire via Costa Brava en après-ski naar dance met een vet-coole house beat en weer terug.
Wilt U het echt bont maken en moet het dak er absoluut af dan boekt U DJ Goldfinger met zijn unieke accordeonsound!

 

Stef Ekkel

Klik hier voor een grotere foto van Stef Ekkel0Stef Ekkel werd geboren op 9 augustus 1980 in Kampen, de Nederlandstalige muziek werd hem met de paplepel ingegoten want bij zijn ouders thuis hoorde je bijna niets anders.

In zijn jonge jeugdjaren moet zijn interesse voor het zingen dan ook zijn ontstaan want op 4 jarige leeftijd zong Stef alle liedjes van voor tot achter helemaal mee!
Pas in 1997 gaat Stef zich serieus bezig houden met zingen, in september van dat jaar zong hij op de bruiloft van zijn zus, juist op dat feest waren er een aantal mensen die verbaasd waren over de zang kwaliteiten van Stef "Doorgaan jongen!" was het advies van de gasten.

Een aantal jaren later nam Stef in eigen beheer zijn eerste CD op waarvan er in de directe omgeving van Stef velen werden verkocht.
In 2001 bracht Stef wederom in eigen beheer een CD uit getiteld "Op Een Terrasje", dit vrolijke liedje zorgde ervoor dat Stef maar liefst 8 weken (!) lang in de Nederlandse Top 20 stond. Stef heeft op dit moment een zeer actieve fanclub met vele leden.

In juni van 2002 tekende Stef een platencontract bij Berk Music uit Eindhoven (distributie EMI) en bij deze maatschappij verscheen begin augustus de eerste CD "De Griekse Melodie" van het nieuwe album, wat in september werd gereleased.
"De Griekse Melodie" ging vergezeld van een schitterende videoclip, welke in Griekenland op het zonnige eiland Kreta werd opgenomen. Op dit eiland werd tevens een muziekspecial rond Stef Ekkel opgenomen welke later dat jaar bij de promotie van het album "Op Een Terrasje" werd gebruikt.

 

De Zware Jongens

Zware JongensDe Zware Jongens hebben in hun 5-jarig bestaan al menig grote hit gescoord, hun versie van "Anton Aus Tirol" bijvoorbeeld haalde moeiteloos een hoge notering in de hitlijsten.
De publieks-favoriet "Stil Aan De Overkant" wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.

In december 2004 is de nieuwe single van de Zware Jongens uitgekomen, een vertaling van het in Oostenrijk zeer populaire lied "Der Holzmichel". De Nederlandse vertaling heet: "De Houthakker".

Zware JongensMet de komende carnaval zal dit lied ongetwijfeld een van de meest gezongen en gedraaide feestnummers zijn.

De live optredens van de Zware Jongens zijn een geweldig feest. Publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allerlei beweginkjes en er wordt volop meegezongen.

Zware Jongens gevraagd? Feestje geslaagd!

 

Ed Nieman

Ed NiemanDe geboren Amsterdammer Ed Nieman werd ontdekt door platenbaas Adri-Jan Hoes, de zoon van (jawel!!) Johnny Hoes.
Hem was het warme stemgeluid van Ed toen al opgevallen.
Adri-Jan schreef speciaal voor Ed Nieman het lied "Als Zij Eens Deed".

In deze periode stond Ed een jaar lang met veel succes als gastzanger in de 'One Woman Show' van Tineke Schouten.

In 1994 presenteerde Ed, samen met Gaston Starreveld (Postcodeloterij), het radioprogramma "Broodje Noordzee" bij Radio Noordzee Nationaal. Elke werkdag tussen twaalf en twee maakten zij er een gezellige boel van.

Min of meer als grap nam het duo, onder de naam "Die Knapen", een cd single "Leve De Après-Ski" op dat een hit werd. De grap begon enigszins uit de hand te lopen, toen ook de 2e single "Leve De Lol" een groot succes werd. Er volgden nog een aantal singles van "Die Knapen", allemaal feestkrakers die nog regelmatig overal te horen zijn.

Ed NiemanIn de zomer van 2003 bracht Ed bij Berk Music de single "Eén Groot Feest" uit en een feest werd het zeker! Daarna volgde een CD-album, getiteld: "Als Je Lacht", vol Nederlandstalige levenspop.

Hierna volgden nog enkele singels en in oktober 2004 verscheen Ed's eerste eigen DVD, getiteld "Zo Lang De Zon Maar Schijnt", met daarop 12 erg zonnige liedjes.

Zeer binnenkort verschijnt de nieuwste single van Ed: "Leve De Lol Partymix", een remake van Ed's grootste hit van de hand van DJ Goldfinger. De single is een voorproefje van wat nog gaat komen: in januari verschijnt al weer het nieuwste album van Ed Nieman, binnenkort hierover meer.....

Ed Nieman maakt er ook tijdens zijn live-optredens altijd weer een hele show van, iedereen gaat dan ook helemaal uit zijn dak.

 

Henkie

HenkieNadat Henkie met het lied "De Fiets" (Van Piet Van Pa) in 2005 al een redelijke hit heeft gescoord begint het echte werk voor deze gezellige zanger met de carnaval in 2006.
De single "Lief Klein Konijntje" verschijnt begin januari en langzaam maar zeker wordt Nederland en België veroverd.

Henkie heeft in de zomer van 2006 de allergrootste feesthit van het jaar te pakken. Op de camping of op het strand, in de discotheek of op het terras "Lief Klein Konijntje" is overal te beluisteren.

HenkieHet is het meest gedownloade nummer in de radio 538 download chart en staat wekenlang in de Mega Top 100 en Top 40.

Het succes is mede te danken aan de gekke bewegingen die bij het liedje gedaan kunnen worden. Zodra het nummer ergens gedraaid wordt, gaan mensen spontaan de bewegingen die bij het liedje horen doen. Inmiddels treedt Henkie met veel succes in heel Nederland en België op. Bent u op zoek naar iets leuks en iets anders? Boek dan een optreden van Henkie.

 

 Milk Inc.

 (Milk Incorporated) was al een bekende naam in het discotheekwereldje vooraleer ze bij het grote publiek doorbraken.

Milk Inc.Wie kent niet hun hits als: La Vache, Free Your Mind, Inside Of Me, In My Eyes, Promise, Oceans, Losing Love en Walk On Water?

Milk Inc.Milk Inc. is op de buuml;hne Regi Penxten (keyboards, samplers & sequencing) en Linda Mertens (zangeres).

Niet alleen in hun thuisland België is het duo ongekend populair, ook in Nederland, Frankrijk, Zuid-Arika, Canada, Singapore, Groot-Brittanië en Spanje deden ze met veel succes van zich spreken.

In diverse landen (waaronder ook Nederland) wonnen ze meermalen de TMF-award in diverse categoriën.

Milk Inc.Hun nieuwste single Tainted Love (80's hit van Soft Cell) komt binnenkort uit op het label Double Dance.

Milk Inc. is als 'half uur act' te boeken maar ook in 1 x 70 min

 

 

 

 

 

 

 

 
                                    

 

 

One Two Trio:

One Two Trio! ONE TWO TRIO 300% LIVE 300% FEEST !

ONE TWO TRIO is de ultieme feestband bekend van de top tien hits ‘Juffrouw Toos en 'Tien Kleine Tuinkabouters’.Als er een ‘feestgarantie’ zou bestaan, zou One Two Trio ‘m geven.

 

 

 

 

 

 

 

 
 


René Schuurmans:                              

Wat als geintje begon, veranderde in een nieuwe hobby en groeide uit tot zijn beroep. Na zijn debuutsingle: "Op De Griekse Toer" en het topnummer “Samen” wilde hij van zijn volgende singles de melodielijn en tekst zelf schrijven. Met het nummer “Hela Ho”, uitgeroepen tot carnavalskraker 2004, en de single "Als Ik Haar Zie"
"
Diep In Mijn Hart"
en "Zomaar Verliefd", creëerde hij zijn eigen geluid: "Het Schuurmans geluid".

Zijn album "Zaterdagavond" bereikte in no time nr. 17 in de album top 100 en zijn tweede album "Zomaar Verliefd" deed hier niet voor onder
.