K

 

 

 

De 123 kindershow is een unieke doldwaze kindershow voor alle leeftijden met bekende kinderliedjes, grappige verhaaltjes en actieve doe-maar-mee-dansjes. Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, Meneertje Rood is de sportieve malloot en Meneertje Geel is zo sloom als een kameel! De drie meneertjes spelen alle liedjes 100% live op gitaar, basgitaar en een echt kinderdrumstel waardoor zij perfect kunnen inspelen op het jonge publiek.

Bekende liedjes als ‘In de maneschijn’ en ‘Klein Zigeunermeisje’ worden in een snel tempo afgewisseld met nieuwe liedjes die echter zo herkenbaar zijn dat de kinderen ze direct mee kunnen zingen. Liedjes als: ‘Er zit een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’ zijn recht uit het kinderleven gegrepen en werken zowel bij jong en oud flink op de lachspieren! Tussen de liedjes door doen er zich tussen de drie meneertjes continu allerlei dolkomische situaties voor waardoor het voor kinderen en ouders niet alleen erg leuk is om te horen maar juist ook om te zien!

De 123 kindershow, van de eerste tot de laatste minuut een feest der herkenning. Lachen, zingen, springen en swingen: zo leuk dat elke volwassene weer graag kind wil zijn!

 

 

 

 
              

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeroen's Jeugdshow is er in diverse varianten........

Vindt u een goochelaar te saai, uw kinderen te groot voor een clown en een poppenkast heeft u ook al gezien..........dan is hier de oplossing:
Jeroen
's Jeugdshow.

Een trendy show voor de jeugd en iedereen die zich jeugdig voel.
Tijdens de show zullen verschillende leuke, actieve onderdelen de revue passeren en zal niemand stil kunnen blijven zitten.

Er zijn ook speciale versies van Jeroen's Jeugdshow.
*Jeroen's Jeugdshow met speciale gast Snappie de kleine krokodil.
*Jeroen's Verkeersjeugdshow met het thema...hoe kan het ook anders...'verkeer'.
*Jeroen met de meiden van Djumbo.