O.a. bij ons te boeken

 

FeestDJ Maarten

Avondvullend  Dj Maarten komt 4 uur lang draaien in uw kroeg café of discotheek.
Met als "uitgaans" punt dat iedereen even lekker de dagelijkse zorgen kan vergeten, maakt
Dj Maarten er met zijn muziek een groot feest van. Met natuurlijk in het begin van de avond even het publiek polsen wat ze leuk vinden, en als de eerste biertjes er in zitten kan het
feest gelijk helemaal los.met af en toe een gek hoedje of een pruik, zal soms ook het publiek er aan moeten geloven om deze even op te zetten voor een foto op de website van de kroeg en die van Dj Maarten.

Tussendoor zal hij ook een paar
liedjes zingen, Zo Vrolijk, Hamelen, En Wat Een Lekkere Kont zijn zo maar een greep van de Cd single's die Dj Maarten al heeft uitgebracht. En de genen die denken dat ze niet mee hoeven te zingen, die hebben het mis. Ook heeft Dj Maarten altijd een thema bij hem, in de vorm van decor stukken en div. aankleding. Kortom Wil je
feest in de tent, dan boek je Dj Maarten.

 

Crazy DJ Team

Crazy DJ TeamNiets is te dol: zang, entertainment, gekkigheid en natuurlijk de allerbeste knalhits!
Dit allemaal wordt ondersteund met een zéér mooie lichtshow en een super strak geluid!

Waarom deze show? Na een aantal keer samen op het podium gestaan te hebben, is gebleken dat een combinatie van deze 2 DJ's, een ambianz tevoorschijn tovert die bijna niet te evenaren is.
Het is een combinatie van de allerbeste knalplaten op het gebied van feest en house, aan elkaar gebakken door DJ Willem.

Crazy DJ WillemVoeg daaraan TOP-entertainer Frank toe, en het "Crazy DJ Team" is compleet!

Onder het motto, "Kom je niet? Dan kom ik je halen", staat binnen de kortste keren de hele tent op z'n kop! De heren blijven niet op het podium staan, maar gaan gewoon het publiek in, gewapend met microfoon om mee te feesten en mee te lallen.

Crazy DJ FrankOok worden er verschillende dingen met het publiek uitgehaald, waardoor ze erg in de show betrokken worden. Verder zijn er nog leuke dingen te winnen, zoals de beruchte "Ik Ben Genomen Door....." - T-shirts.

Kortom: Succes gegarandeerd!

Het "Crazy DJ Team" is ook zonder licht en geluid te boeken! Wel wordt er dan een eigen DJ/Zang set meegenomen.

 

DJ DIVA

DJ DivaDJ DivaWorlds Most Famous Sexy DJ.....

DJ DIVA

'club, electro-house'

Solo of met Co-host ANGEL


Music is for the ears....,

CoHost Angel.....but the eyes needs some

 

 

 

 

DJ Kicken VS DJ Michel

D.J. Kicken VS D.J. MichelDeze twee knotsgekke DJ's zetten in een 4 uur durende show de tent helemaal op zijn kop, het succesvolle duo rijgt moeiteloos alle muzieksoorten aan elkaar.

Intussen is er veel interactie met het publiek en passeren er van allerlei leuke korte spelletjes de revue.
Dit ter verhoging van de stemming.

DJ MichelDJ Kicken VS DJ Michel draait via de huis-installatie, eventueel brengen zij een fantastische DJ-BOOTH mee.

DJ KickenDe namen van de beide DJ's zullen in elk geval tot de verbeelding van de bezoekers spreken.
De naam DJ Kicken alléén al kan rekenen op een hoge bekendheid in de doelgroep.
DJ Kicken scoorde hit na hit als bijvoorbeeld: "Alcoholic Party", "Happy Together" e.v.a.
DJ Michel is o.a. bekend van de Flügeltour.

 

DJ Maurice

DJ MauriceDJ Maurice begon in 1997 zijn carrière als DJ bij de Après Skihut in Rotterdam en was daar vanaf de eerste dag Resident-DJ.

DJ Maurice is te herkennen aan zijn eigen stijl die bestaat uit veel verschillende muzieksoorten die elkaar (zeer) snel afwisselen zodat iedereen in korte tijd zijn/haar favoriete muziek voorbij hoort komen en niemand verveeld wordt door (te) lange nummers.
Op deze manier blijft de stemming de hele avond top met muziek van house tot R&B en van Nederlandstalige feestmuziek tot dance-classics.....

Al vele jaren draait Maurice ook in het buitenland, o.a. in het Heineken Café op Gran Canaria, de Pacha in Salou, Blanes, Llorett del Mar, Mallorca en diverse discotheken in Oostenrijk (zoals Arena in Mayrhofen), Portugal, Zwitserland enz. enz.

DJ Maurice heeft altijd de Après Skihut CD's gemaakt (mixen en samenstellen) en dat heeft tot nu toe 10 gouden platen opgeleverd. De Après Skihut CD's zijn nog steeds één van de best verkopende verzamelaars van Nederland!!! Er zijn in totaal al meer dan 700.000 (!) van deze serie verkocht!! Veel van de liedjes op deze cd's worden door Maurice gemaakt, vaak onder een andere artiestennaam.
Ook maakt Maurice verzamel cd's voor de buitenlandse markt (o.a. Zuid-Afrika en Benelux).

D.J. MauriceDJ Maurice is een druk bezette producer, veel van zijn liedjes worden al lange tijd (grijs)gedraaid in het uitgaanscircuit zoals bijv.: "Hands Up", "Remember", "Opblaaskrokodil", "Kee Sera", "Good To Go 2005", "I Kiss Your Lips" en verschillende house platen.

De house-versie van de Frans Bauer hit "Heb Je Even Voor Mij" heeft weken in de top 10 van de MegaTop 50 en de Pepsi-Chart en ook hoog in de Rabo Top 40 gestaan, deze plaat heeft erg bijgedragen aan de bekendheid van DJ Maurice.

 

Feest DJ Arie

D.J. ArieWonende in Noord-Holland weet Feest DJ Arie heel goed hoe hij de rest van Nederland kan bereiken, hoewel..... ook ver daarbuiten is hij vaak te bewonderen.
Zo is hij in de wintermaanden veel te zien in de wintersportgebieden en staat hij in de zomer zijn goddelijke body te verbranden in zonovergoten landen.

D.J. ArieFeest DJ Arie is ook actief in het produceren van muziek, zo bracht hij laatst - samen met Feest DJ Maarten - de single "Zomer Of Winter" uit.

Onlangs verscheen er van hem een solo-single onder de titel "The Race", deze party-hit is volgens de laatste recensies een nummer met 'een opzwepende beat' en een mix van 'al het goede' samen.

D.J. ArieAls zanger is Feest DJ Arie dus ook flink aan de weg aan het timmeren, naast zijn bekende CD's brengt hij liedjes die meestal een mix zijn van bekende feestnummers tot repertoire van Robbie Williams.

D.J. ArieEen goede biografie schrijven van iemand die 'onbeschrijfelijk' is, is niet te doen, omdat we dit verhaal niet te lang willen maken concluderen we:

Niet lezen, dit moet je voelen en meemaken want Feest DJ Arie staat garant voor een avond gek doen, zingen en springen. Maar soms, op zijn tijd, kan hij ook wel eens serieus doen.....

 

Feest DJ Jurgen

Feest DJ Jurgenen0De, van origine Opheusdenaar, Feest DJ Jurgen draait inmiddels ruim negen jaar plaatjes.
Wat begon op een zaterdagavond met plaatjes draaien op de disco avond in de plaatselijke kroeg, groeide al gauw uit tot draaien in het hele land.
Momenteel draait hij voornamelijk voor facilitaire bedrijven, op bruiloften en in een aantal discotheken. Voor onder meer Heineken, de SNS bank, de Fortis bank en het ministerie van Justitie heeft hij op aanvraag een waar feest neergezet.
Bovendien heeft de Feest DJ afgelopen zomer op Mallorca gedraaid.

Feest DJ Jurgenen0Het genre "Feestmuziek" is een omvangrijk begrip, wat gelijk de breedte van Jurgen’s assortiment aangeeft.
Naast de "Après Ski"-nummers. zijn het vooral de echte feestplaten en de hits uit de seventies en eighties die Jurgen inzet om het feest "op te leuken".

Interactie met het publiek, een persoonlijke benadering en veel microfoonwerk zorgen er doorgaans voor dat het publiek uit zijn dak gaat. Daarnaast beschikt Jurgen over een scala aan aparte accessoires en toepasselijke kleding wat voor net dat beetje extra sfeer kan zorgen.

Feest DJ Jurgenen0"Je bent gek" is een veelgedane uitspraken aan Jurgen's adres. Gek, op een positieve, verassende en creatieve manier. "De uitdaging is om van elke avond een feestje te maken waarbij het publiek kenbaar maakt het naar zijn zin te hebben, ongeacht de diversiteit ervan", aldus de dj. Een beetje improviseren is daar onlosmakelijk aan verbonden een techniek waar het bij Jurgen dan ook niet aan schort.
De uitgebreide eigen muziekcollectie maakt het dat hij gemakkelijk in kan spelen op het publiek en makkelijk kan switchen naar een andere muziekstijl.

 

 

Miss Linzey

DJ Miss LinzeyNaar verluidt wordt Miss Linzey DE nieuwe sensatie van dit jaar en vanaf eind mei is Miss Linzey dan ook bij ons te boeken.
Een vrouwelijke dj met een Allround platenkeuze, hierdoor is Miss Linzey voor bijna iedere Club, Discotheek of Event inzetbaar.

Miss Linzey: een sensatie op zich!
Buiten haar allround muziekkeuze is Miss Linzey een sensatie op zich, een spectaculaire DJ set waar de vonken letterlijk en figuurlijk van af springen. De sensatie is compleet wanneer Miss Linzey topless in de mix gaat.

Miss Linzey DE Allround Vrouwelijke Topless Dj in de mix.
Bijgestaan door een hoge doses entertainment, actie en sensatie, nu te boeken in 2 verschillende settings, een 2 uur durende spectaculaire DJ set of een 4 uur durende spectaculaire DJ show.

DJ Miss Linzey Miss Linzey

 

DJ Miss LinzeyMiss Linzey In The MiX Party -

 

DJ Miss Linzey Zeer spectaculaire aanvulling in combinatie met Miss Linzey In The MiX Party -

*) u levert 3 logo's aan die worden verwerkt in de laser show